Over ons

Wie zijn wij

Restaurant Cruquius Local heeft de deuren in 2019 geopend. Een modern restaurant op Cruquiuseiland, waar je met vrienden, familie of zakelijke relaties kunt genieten van heerlijk eten en lekkere drankjes.

Cruquius Local staat voor warmte, gastvrijheid en ongedwongen professionaliteit. Een plek waar we op ieder moment van de dag met een glimlach voor onze gasten klaar staan.

Feesten & partijen

Ons restaurant beschikt over een vide en terras en is (gedeeltelijk) af te huren voor vergaderingen, groepslunches, feesten en alles daar tussenin! Bij ons is (bijna) alles mogelijk. Een vergadering met beamer, borrel met cocktailbar of een groot feest met photobooth en DJ.

We denken graag met je mee.
Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en samen jouw wensen door te spreken.  

Feesten en partijen feature image 01
Picture website - Over ons chefkok mike van veen

Chefkok Mike van Veen

‘Chef Mike van Veen heeft in zijn werkend leven in veel verschillende mooie keukens gewerkt. Hierdoor heeft hij heel veel ervaring opgedaan. Zijn kaarten veranderen elk seizoen. Hij werkt uitsluitend met verse producten en maakt het liefst alles ´from scratch´. In de loop der jaren is zijn passie voor vis enorm geworden, wat je dan ook altijd op zijn kaart terug zult zien komen.

 Na jaren te hebben gewerkt in formelere zaken, was het zijn wens was om iets heel anders te gaan doen. Mike wilde nu naar een plek die voor iedereen toegankelijk is. Zo kwam hij 2019 bij Cruquius Local terecht. Een nieuw stukje Amsterdam, dat klaar was voor zo´n restaurant. Samen met zijn team heeft hij die wens vervuld. Cruquius Local is de huiskamer van het eiland geworden, waar iedereen op elk moment van de dag kan binnenstappen en kan genieten van mooie gerechten en heerlijke drankjes.’